De 10 voordelen van Dynamics 365

Soraya Vogelzang
·
14/11/2018

Dynamics 365 combineert krachtige service-, verkoop- en marketingtools om snel en duidelijk een beeld te krijgen van klanten. Met tools om elk bedrijfsproces te verbeteren en inzichtelijke real-time rapportages te maken en Office-integratie, helpt Microsoft Dynamics 365 organisaties van elke omvang te transformeren. Dynamics 365 biedt een ontelbaar aantal voordelen. Wij zetten de 10 belangrijkste voor jou op een rijtje.

1. Met Microsoft Dynamics 365 staat alles op 1 plek

Microsoft Dynamics 365 is de enige cloud-based oplossing, die alles heeft wat een goed CRM- en ERP–systeem kan bieden. Sterker nog, alles staat in verbinding met elkaar. Verbeterde samenwerking tussen verschillende afdelingen heeft elk bedrijf baat bij. Je kan hier bijvoorbeeld denken aan de sales-afdelingen, marketing, customer service, operations en planning. Er is maar 1 systeem nodig om alles en iedereen met elkaar te verbinden.

2. Leer klanten kennen op een compleet nieuwe manier

De geïntegreerde sales-, marketing- en klantenservice-apps geeft iedereen toegang tot een grote bron van klanteninformatie. Met alle klantendata op 1 plek, krijg je een 360 graden view van jouw klantenbestand. Dit zorgt voor een grote mate van consistentie voor al jouw kanalen waardoor je nóg eenvoudiger data kan analyseren. Gebruik de ingebouwde KPI’s, begrijp de customer journey van je klanten beter en bindt klanten voor het leven! Dynamics 365 is inclusief geïntegreerde webchat en self-service portals.

3. Automatiseer dagelijkse processen en verbeter de efficiency

Met Dynamics 365 is het eenvoudig om steeds terugkomende handmatige taken te automatiseren. Dit zorgt niet alleen voor consistentie en vereenvoudigde werkprocessen, ook verhoogt het de algehele kwaliteit. Leadkwalificatie en customer servicebeheer is nog nooit zo makkelijk geweest. Bespaar tijd en behaal nog meer succes!

4.Verhoog de productiviteit

Dynamics 365 maakt medewerkers productiever. Alle medewerkers krijgen toegang tot alle inzichten die ze nodig hebben. Doordat alles verbonden is met elkaar, kan je met slechts enkele klikken op de knop data zien die andere afdelingen hebben verzameld. Met de diepe integratie van Office 365 zijn ook de populairste Microsoft tools, zoals Outlook, Excel en Word, binnen handbereik. Omdat iedereen is aangesloten aan een gemeenschappelijke tool wordt samenwerken nog makkelijker!

5. Overal en altijd toegang met Dynamics 365

Of je nou thuiswerkt, onderweg bent of vaak moet wisselen van werkplek, met de cloud-based Dynamics 365 heb je overal toegang tot jouw gegevens. Ook wanneer je verschillende devices wilt gebruiken. Dynamics 365 is beschikbaar voor Windows, iOS en Android.

6. Perfect te schalen naar jouw behoefte

Via een maandelijks abonnement is Dynamics 365 aan te schaffen. Dit geeft jouw flexibiliteit en schaalbaarheid wanneer jij dat nodig hebt. Je kunt op eenvoudige wijze jouw opslag verhogen ten tijde van extra drukke periodes. Ook het managen van je eigen datacentra en servers is niet meer nodig. Zo betaal alleen voor wat je nodig hebt en wanneer je het nodig hebt.

7. Geen onnodige apps

Dynamics 365 is ontworpen met het oog op simpliciteit. De apps die in Dynamics draaien komen uit Microsoft’s nieuwe appmarkt AppSource en zijn op elk moment uit te breiden. Ze zijn afzonderlijk te gebruiken, maar ze kunnen ook geweldig samenwerken. Wanneer de situatie verandert, is er altijd wel een app uit de Appmarkt die je weer op weg helpt.

8.Real-time inzicht in data

Transformeer nu de manier waarop jij klantendata en dagelijkse situaties beheert. Met Dynamics verdwijnen de barrières tussen de verschillende databases en centraliseer je al jouw data op een gezamenlijk platform. Denk bijvoorbeeld aan klantdatabases, email marketing en websitedata. Met het ingebouwde Power BI, Cortana Intelligence en Azure Machine Learning maak jij snel voorspellende analyses. Je hebt altijd toegang tot realtime data en je kan nog beter weloverwogen beslissingen nemen.

9. Jouw data is veilig

Ingebouwd in de cloudservice van Dynamics 365 zijn de krachtige beveiliging en toegangscontroles voor apps en data. Fysieke datacentra, service hosting platforms, netwerkconnectiveit en beheerders- en gebruikerstoegang zijn enkele voorbeelden. Microsoft Dynamics 365 voldoet volledig aan de EU-privacy criteria, waaronder GDPR.

10. Reguliere updates

Er is geen organisatie die meer investeert in onderzoek en ontwikkeling dan Microsoft. Het resultaat? Een gecontinueerd update-beleid om Dynamics 365 verder uit te breiden en te beschermen.

Word een pro en til bedrijfsprocessen naar een hoger niveau

Wil je ook jouw bedrijfsactiviteiten stroomlijnen, flexibiliteit verhogen en kosten verlagen? Met een Microsoft Dynamics training ben jij binnen enkele dagen een expert. We hebben Dynamics trainingen voor diverse functies. Ben je een Developer? dan past de Training Microsoft Dynamics 365 Fastrack perfect voor jou! Zit je in klantenservicerol en wil je meer weten over de servicefeatures binnen Dynamics 365 dan hebben we de Training Microsoft Dynamics voor 365 for Customer Service. Voor sales hebben we de Training Microsoft Dynamics 365 for sales. Zoek je een algemene training, dan is de Training Microsoft Dynamics 365 Customization and Configuration wellicht wat voor jou!

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Kleine klassen
Flexibel inplannen
Leer wat jij nodig hebt
Gerelateerde trainingen