Cursist Master it Training in Automatisering Gids nr. 40 2009

Robin Stekelenburg
·
30/09/2009

In de Automatisering Gids nr. 40 vertelt Ramon Verheijen, Systeem-/netwerkbeheerder voor Eiffel, over het MCSA traject dat hij bij Master it Training met succes heeft afgesloten. In de Automatisering Gids nr. 40 vertelt Ramon Verheijen, Systeem-/netwerkbeheerder voor Eiffel, over het MCSA traject dat hij bij Master it Training met succes heeft afgesloten. ——————————————————– Cursist: Ramon Verheijen

  • Leeftijd: 34 jaar.
  • Functie: Systeem-/netwerkbeheerder voor Eiffel.
  • Gevolgde cursus: MCSA -Microsoft Certified System Administrator-.
  • Aanbieder: Master it Training.
  • Tijd en plaats: 2008 op de locatie van Master it Training te Eindhoven.
  • Kosten: Gedaan via een MasterCard.

Reden In overleg met mijn werkgever Eiffel maak ik elk jaar een POP/PCP, een persoonlijk ontwikkelplan en een carriereplan. In dat plan staat wat ik wil doen en waarom ik denk dat de organisatie er ook iets aan heeft. Ik doe een voorstel en de afdeling kennismanagement beoordeeld. Als het plan wordt goedgekeurd, betaalt mijn werkgever de MasterCard waarmee ik de in het voorstel gespecificeerde training of trainingen, kan doen. Zo is het bij dit MCSA-traject ook gebeurd. Koers Het MCSA stond in mijn persoonlijk ontwikkelplan en de training heb ik over het hele jaar 2008 verdeeld. Ik wilde vastgelegd hebben dat ik deze kennis heb. Ik ben er zeer enthousiast over, en volg nu ook MCITP EA -Microsoft Certified IT-Professional Enterprise Administrator-, het vervolg op het MCSA-traject. De koers van 2008-2009 pakte anders uit. In de loop van dit jaar nam ik ook het technisch applicatiebeheer van Microsoft Dynamics CRM op me. Een groot systeem dat in totaal op 14 servers draait. Eiffel verhuist in 2010 naar een nieuw pand. Dit betekent veel voorbereidend werk waaronder het inrichten van een nieuwe serverruimte, een nieuwe netwerk infrastructuur en VOIP telefonie. Mastercard De training is als de andere Microsoft trainingen. Na overleg boek ik hele trainingsdagen bij Master it Training in Eindhoven. Ik meld me ’s ochtends aan, krijg een lokaal en een docent doorgegeven en ga aan de slag. De faciliteiten zijn goed. Je kunt koffie en koud water pakken, thee of soep. De groepen waren vrijwel altijd klein, waardoor een docent voldoende tijd voor je heeft. Met een MasterCard van Master it Training mag je onbeperkt trainen, extra trainingsdagen plannen en kun bepaal je zelf het tempo. Ik kan vandaag bellen of ik morgen een examen kan doen. Lange wachttijden zijn er niet, ik heb tenminste nooit hoeven wachten. Slechts één keer was een training volgeboekt. Smaak te pakken Vooraf wist ik niet wat ik kon verwachten bij het eerste examen. Ik haalde 800 punten van de 1000. Daarna kreeg ik de smaak te pakken. Bij sommige vragen in het examen zijn meerdere antwoorden mogelijk, maar wil Microsoft maar één antwoord horen. In veel gevallen weet ik wat ze dan willen horen, omdat het met een nieuwe feature of een nieuw product te maken heeft. En? Ik geeft een dikke 8,5 voor deze training. Het was goed, maar kan nog iets beter, bijvoorbeeld airco in alle lokalen, want studeren in de zomerse hitte valt me zwaar. De sfeer bij Master it Training is goed en gemoedelijk. Een trainingsdag verzetten is geen probleem. Terwijl je bij een andere opleiders wel kunt verzetten, maar ook je geld voor die trainingsdag kwijt bent. Die MasterCard is flexibel en dat ervaar ik als positief.

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Kleine klassen
Flexibel inplannen
Leer wat jij nodig hebt
Gerelateerde trainingen