CompTIA certificering via Active Learning

René Kaltofen
·
20/12/2012

Voorheen waren CompTIA trainingen erg theoretisch.Daarom bieden we nu vernieuwde trainingen aan met meer afwisseling in theorie en praktijk. Enkele cursisten hebben hun ervaring gedeeld om jou een beter beeld te geven.

Blended learning

De CompTIA trainingen worden bij Master it Training gegeven via de unieke Active Learning methode. De CompTIA trainingen vallen onder het zogenaamde blended learning; online materiaal & offline ondersteuning. Middels een online account krijg je het meest actuele -interactieve- trainingsmateriaal en de docent helpt je niet alleen met vragen maar verzorgt ook extra praktijk voorbeelden.

Leren wat je nodig hebt

De CompTIA trainingen zijn zeer omvangrijk. Daarom is het belangrijk om samen met de docent een voor jou op maat gemaakte planning op te stellen. Deze planning wordt gebaseerd op je EVC’s -eerde verworven competenties- en je kennisbehoefte. De doelstelling is het vergaren van kennis en het behalen van je examen. Leren wat je nodig hebt.

Praktijk dagen

Met de Active Learning methode van Master it Training is het mogelijk om extra praktijk dagen te volgen. Tijdens deze dag ga je op je eigen CompTIA workbench aan de slag met de praktijk opdrachten.

CompTIA training review

Onlangs hebben twee cursisten kennis gemaakt deze nieuwe lesvorm. Wij hebben ze gevraagd om hun ervaringen met jou te delen:

Frank Aarts -St. Anna ziekenhuis-

CompTIA Network +CompTIA Open Master Class Training review door Frank St. Anna Ziekenhuis “De lesstof die ik heb gekregen van Master it Training is mij goed bevallen. Geen boek wat je door hoeft te spitten maar nu ging dit via filmpjes waarin de lesstof uitgelegd en uitgetekend werd. En daar achteraan een kort overzicht met de besproken lesstof. Ook was het fijn dat we regelmatig klassikaal de stof doornamen als afwisseling omdat lang luisteren op een gegeven moment wel verveelt. Ook na ieder hoofdstuk waren er vragen om te kijken of je begreep wat dat hoofdstuk inhield. Verder zou het voor mij fijn zijn om een dag praktijkles te krijgen. Zodat je de handelingen een keer eigenhandig uitvoert. Kortom een leerzame week gehad waar je wat dieper ingaat op de dingen waar je als werkplekbeheer toch mee te maken krijgt.

Alex Davidse -DAF Trucks-

CompTIA A+CompTIA Open Master Class Training review door Alex DAF Trucks “Ik heb de cursus als zeer positief ervaren. Deze manier van de les volgen spreekt mij erg aan. Het is eigenlijk theorie ondersteund met interactieve video’s en praktijk. De training is goed te volgen ieder hoofdstuk wordt afgesloten met een proefexamen. Het is veel stof dat staat vast. Om alle theorie in een week door te werken is bijna niet haalbaar. Maar aan de andere kant is het fijn dat het cursus materiaal langer online beschikbaar blijft dan de trainingsduur. Kortom een prima training waar ik veel geleerd heb en wat goed aansluit op mijn situatie. Ik zal het geleerde en de opgedane kennis zeker gaan gebruiken in mijn werk. De docent gaf op een fijne manier uitleg en daar hebben de andere cursisten en ik ook, veel aan gehad.”

CompTIA bij Master it Training

Master it Training biedt als een van de weinige CompTIA trainingen aan. Wij zijn uniek met onze trainingsmethode. Bekijk onze website voor het actuele aanbod van de CompTIA trainingen.

CompTIA Certificeren = Theorie + Praktijk

Kennis beklijft beter wanneer deze in korte tijd in de praktijk wordt gebracht. Met deze gedachte hebben we de voorheen theoretische en droge trainingen van CompTIA aangepast. Het Blended learning biedt je de mogelijkheid om ook buiten de training om extra stof tot je te nemen.

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Kleine klassen
Flexibel inplannen
Leer wat jij nodig hebt
Gerelateerde trainingen