Certificeringsposter 2016: alle certificeringstrajecten van Microsoft samengevat in één overzicht!

Master it Training
·
11/09/2016

Hij is er: de certificeringsposter van 2016! Hierin kun je zien welke trajecten er zijn, welke voorkennis nodig is en wat de beste route is naar een certificering voor jou, je collega’ s en/of je team. Download de poster gratis of laat hem naar je opsturen.

Certificeringsposter

De poster kan je hier kosteloos downloaden of op laten sturen.

Waarom certificeren?

Dat het goed is om jezelf te blijven ontwikkelen hoeven we je niet uit te leggen. Maar wist je dat 86% van de IT managers gecertificeerd personeel prefereert? Een gecertificeerde IT professional is namelijk vele malen efficiënter en effectiever. Daarnaast laat een gecertificeerd IT team een organisatie sneller groeien.

Certificeren bij Master it

Bij Master it staat de cursist centraal. Met de verschillende Learning Tracks kan je zelf bepalen of je de opleiding volgt via e-learning, of dat je komt trainen op een van onze locaties via de Active Learning methode. Je leert alleen dat wat je echt nodig hebt en altijd in een real life situatie. Welke vorm ook gekozen wordt; er staat altijd een Micosoft Certified Trainer voor je klaar, zowel online als offline!

Level up!

Ben jij klaar voor het volgende level en wil je meer weten over het best passende certificeringstraject? Neem dan contact met ons op, we denken graag met je mee! We zullen je dan ook vertellen over de gratis Ipad of €200 korting die je nu tijdelijk bij een training krijgt.

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Kleine klassen
Flexibel inplannen
Leer wat jij nodig hebt
Gerelateerde trainingen