3 redenen waarom jij moet overstappen naar Microsoft 365

Flexibele werkplekken, thuiswerken en op locatie werken. We werken tegenwoordig niet enkel op onze vaste werkplek op kantoor, maar we willen overal en altijd probleemloos kunnen werken. Microsoft 365 is een cloud-gebaseerde oplossing en vereenvoudigt IT en verbetert databeveiliging. Daarom geven wij 3 redenen waarom jij moet overstappen naar Microsoft 365.

1. Up-to-date blijven

Met Microsoft 365 blijf je up-to-date met de allernieuwste functies van Office 365 en Windows 10. Werk zowel online als offline met de bekende cloud-gebaseerde Office-programma’s zoals PowerPoint, Excel, Word en Outlook. Daarnaast stem je Office 365 geheel af op de bedrijfsvoering, want je betaalt alleen wat je gebruikt. Microsoft brengt regelmatig updates uit die ervoor bedoeld zijn om klanten te helpen en jouw computer up-to-date te houden. Zij raden dan ook aan om updates die voor jou van toepassing zijn te installeren. Zo kun jij altijd en overal werken met de nieuwste functies!

2. Nauwkeurig samenwerken

Wist je dat meer dan 80% van de kenniswerkers afhankelijk is van technologie om samen te werken? Met de programma’s Exchange en Outlook kun je makkelijk contacten onderhouden met je collega’s en klanten. Je hebt je e-mail en agenda bij de hand en alles werkt nauwkeurig samen. Wil je chatten met je collega’s, online vergaderen of bellen? Daar heeft Microsoft 365 een oplossing voor: Microsoft Teams. Tijdens zo’n Teams-vergadering kunnen verschillende collega’s samenwerken, bestanden bekijken en communiceren. Het is net alsof je in dezelfde ruimte bent!

3. In de Cloud

Waar laat je al die belangrijke data? Juist, in de Cloud. Waar je ook bent, vanaf elke locatie voer jij het beheer over je bestanden. Is het daar dan veilig? Ja, door een intelligente beveiliging zijn de gegevens van de klant, je collega’s en jezelf beschermd. Alleen de juiste personen hebben toegang tot belangrijke gegevens en zijn beschermd tegen malware, ransomware, virussen, spam, phishing en andere schadelijke bedreigingen.

Optimaal investeren

Waarom nog wachten met overstappen naar Microsoft 365? Het helpt je bedrijf verder te groeien, productiever te zijn en beter samen te werken. Ga voor een optimale organisatie zodat je samen meer kunt bereiken! Ben je nog niet helemaal up-to-date van alle ins en outs van Microsoft 365? Dan kunnen wij je helpen met de training MS-900 Microsoft 365 Fundamentals. Hierbij maak je kennis met Microsoft 365 en wordt je helemaal klaargestoomd om aan de slag te gaan! Wil je graag een extra stap zetten? Kies dan voor de certificering Teamwork Administrator Associate. Wanneer je deze hebt behaald kun je verder met de certificering Enterprise Administrator Expert om te laten zien dat je een echte expert bent op het gebied van Microsoft 365.

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Kleine klassen
Flexibel inplannen
Leer wat jij nodig hebt
Gerelateerde trainingen