Gratis gadgets

Maak 2022 jouw topjaar! Van starter tot expert, bij ons ben je aan het juiste adres voor een leerzame, maar ook leuke IT training. Afhankelijk van de leervorm waarin je een training afneemt, ontvang je een gadget! Lees snel verder om te zien welk cadeau bij welke leervorm hoort.

Microsoft® Surface, Apple AirPods of een Lenovo tablet?

Bij het boeken van één 5-daagse Active Learning training heb je de keuze uit twee gadgets. Ga jij voor Apple AirPods of een Lenovo tablet?

Boek je twee 5-daagse Active Learning trainingen? Dan ontvang je een Microsoft® Surface! De Microsoft® Surface kun jij uitstekend gebruiken om je studiemateriaal te bestuderen, maar ook om je eventueel voor te bereiden op je examen. Bekijk ons trainingsaanbod met Active Learning trainingen en kies de training die bij jou past.

Je krijgt niet alleen een Microsoft® Surface, Apple AirPods, Lenovo tablet of JBL Flip Essential, maar je ontvangt ook een 10% kortingswaardebon. Wil jij deze 10% waardebon aan een collega geven? Dat kan natuurlijk ook.

Let op: acties kunnen niet gestapeld worden! 

Gratis JBL koptelefoon

Het is mogelijk om je training online te volgen met behulp van e-learning materiaal. Dit kan met onze Basic tracks en Exam tracks. Bij een Basic track ontvang je al het officiële lesmateriaal dat je nodig hebt om zelfstandig aan de slag te gaan. Met een Exam track ontvang je dit ook mét een extra trainingsdag, examenvoucher en 180 dagen toegang tot de MeasureUp oefenexamen omgeving. Bij alle Basic tracks én Exam tracks ontvang je een JBL koptelefoon! Bekijk ons online trainingsaanbod hier: