Certificeringspas

Met één pas is je certificering geregeld!

Alle voordelen op een rijtje

✓ Compleet IT opleidingstraject voordelig inkopen

✓ Wetenschappelijk bewezen lesmethode Active Learning

✓ Trainen bij een officiële Microsoft Gold Partner

✓ Personal Coach voor al je vragen

De volgende zaken zijn bij de certificeringspas inbegrepen:

Trainingsdagen

De trainingsdagen zijn binnen een jaar flexibel in te plannen tijdens geplande trainingen op een van onze locaties in Eindhoven, Vianen of Rotterdam. Met onze unieke lesmethode Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk belangrijk zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Onze gecertificeerde trainers zorgen ervoor dat jij optimaal voorbereid bent op de examens.

Vlabs Oefenomgeving

In de virtuele labs omgeving kun je per training 180 dagen onbeperkt oefenen met de leerstof. Door de theorie in de praktijk toe te passen, begrijp je de lesstof beter en blijft nieuwe kennis ook beter hangen. Zo haal je het optimale uit jouw training.

MeasureUp Proefexamen

Met een MeasureUp proefexamen bereid jij je nog beter voor op het examen. Geen nood, je hebt maar liefst 180 dagen om te oefenen. Dit proefexamen is ontwikkeld door Microsoft. In tegenstelling tot andere proefexamens is de vraagstelling vergelijkbaar met het echte examen van Microsoft. Een betere test is er niet! (*= indien beschikbaar)

24/7 vragen stellen via MCT mentoring

De vragen die je tijdens je zelfstudie hebt kan je online stellen aan de Microsoft Certified Trainers. Deze gecertificeerde online mentoren staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor je klaar. Je hoeft dus nooit te wachten op antwoord, er wordt direct met je meegekeken.

Microsoft examen

Vanuit Master IT krijg jij een examenvoucher. Met deze voucher kun je in het hele land jouw examen inplannen bij een examencentrum bij jou in de buurt, op het moment dat jij er klaar voor bent. Ook is het mogelijk om online jouw examen te maken.

Digitaal MOC boek

De Digital MOC is het online studieboek voor tijdens jouw training. Deze digital MOC (Microsoft Official Courseware) is het officiële lesmateriaal van Microsoft. Zo bereid jij je optimaal voor op jouw examen. Je krijgt ook levenslang gratis updates. Hierdoor heb je altijd de laatste versie tot je beschikking!

Bekijk hier alle Microsoft certificeringen